Cum cumpar?

Cum se creaza un cont?

Va rugam dati click pe “Login / Register ”. Furnizati datele dumneavoastra  in mod complet si corect, conform casutelor de inregistrare. Urmati pasii si asteptati emailul de confirmare a inregistrarii.

Cum se comanda?

Daca aveti deja un cont inregistrat, accesati intai contul. Daca nu aveti inca un cont deschis, va rugam sa va inregistrati in prealabil. Ca alternativa, accesarea unui cont existent si/sau inregistrarea unui cont nou se poate face totusi si ulterior, chiar inaintea trimiterii comenzii.

Alegeti produsul si cantitatea dorita, dupa care apasati “Adauga in Cos”. Repetati operatiunea pentru fiecare alt produs pe care doriti sa-l achizitionati. La final veti avea totalul comenzii atat ca si produse cat si ca valoare. Apasati “Trimite Comanda” pentru finalizare. In scurt timp veti primi un email de confirmare.

Daca aveti dificultati in timpul procesului de finalizare a comenzii va rugam sa ne contactati.

Comenzile se pot face si prin telefon la numarul (+40) 745 117 981 sau prin email la adresa contact@panotajconstruct.ro

Cum platesc?

Cum se plateste?
Plata se face ramburs, la momentul primirii coletului.

Virament Bancar – ordin de plata in baza unei facturi proforma emisa de S.C. PANOTAJ CONSTRUCT S.R.L.

Cum se face livrarea?

Expedierea comenzii se face prin livrare regim intern in termen maxim de 24-48 ore (lucratoare) de la confirmarea comenzii.

Daca doriti o altfel de modalitate de plata (de ex. ordin de plata) sau de expediere, va rugam sa ne notificati in prealabil pentru gasirea unei solutii satisfacatoare.